Čtyři v jednom...

28. dubna 2010 v 10:24 | Ripper |  Články
Již několikrát jsme Vás zde informovali o nadcházejícím červnovém turné Australanů Black Majesty, českých Komunál a Dead Daniels. V posledních dnech pořadatel Nemesis Productions oznámil, že na turné přibudou ještě italští White Skull. Pojďme si tedy tentokrát říci něco málo o každém z nich.

BLACK MAJESTY - Australská power-metalová formace se pyšní již třemi dlouhohrajícími alby a v květnu tohoto roku nám představí své čtvrté, nesoucí název "In Your Honour" na kterém spolupracoval mistr zvuku Roland Gapow. Tento Melbournský klan, který datuje své počátky již v roce 2002, se skládá ze čtyř kmenových členů. Kytaristů Steva Janevski a Hannyho Mohameda, českého bubeníka Pavla Konvalinky a majitele mocného hlasu s kořeny v temperamentní Itálii, zpěváka Gia Cavaliera.
Black Majesty

Diskografie:
Send of time (2003) LMP
Silent Company (2005) LMP
Tomorrowland (2007) LMP
In Your Honour (2010) LMP















KOMUNÁL - Píše se rok 1989 a poklidné městečko Chlumec začíná trápit jistá dermatologická anomálie! Diagnóza je neúprosná: ekzém z komunálního odpadu! Takto na svém webu popisuje svůj vznik kapela Komunál (dříve Komunální Odpad). Chlumecká parta má svém triku již devět alb plus letošní bestofku čítající 21 klasických songů kapely, kterou v současnosti tvoří šest členů. Jmenovitě Jarda Bárt Novák, David Hlaváček, Pavel Erny Hanuš, Filip Litera, Radek Plachetka a zpěvák skupiny Luboš Suchánek.
Komunál

Diskografie:
Rock ze záhrobí (Live 1998)
Propast (1999)
The Best of Krchov (2000)
Mezi supy málem králem (2001)
Mr.Klon (2002)
Bůh má jednu tvář (2003)
Jedenáct hodin do útoku (2004)
Cesty do nebe (2006)
MMVIII (2008)
Best of live (2010)








DEAD DANIELS - Pražská jižansko-metalová parta která datuje svůj vznik teprve na podzim loňského roku pod rukama kytaristů Semíra Murtingera a Tommyho Wheelera, tehdy ještě s původním nápadem složit projekt ve stylu jižanského rocku. Později dostává nápad větší a osobitější rozměr s přidružením bubeníka Pavla Konvalinky a basisty Davida Gébi Geblera, zároveň pak nad láhví Jacka vzniká název formace. Danielsové se zatím nemohou pochlubit žádnou studiovkou, ale něco se prý chystáJ. Vidět jste je zatím mohli při jejich lednové premiéře v Kainu, nebo na Firestorm festu.
Dead Daniels (by Jirka Rogl)






















WHITE SKULL - Italská power-metalová skupina fungující již od konce osmdesátých let. První album však přichází až v roce 1995, od té doby stihla tahle Italská smršť vydat ještě dalších osm desek plus jedno epéčko z roku 1999, kdy také kapela poprvé pronikla na americký trh. V současnosti White Skull tvoří dračice Elisa Over De Palma, kytaristi Toni Fonto a Danilo Bar, bubeník Alex Mantinero a basák Steve Balocco.
White Skull

Diskografie:
I Wont Burn Alone (1995)
Embittered (1997)
Tales From the North (1999)
Asgard - EP (1999)
Public Glory, Secret Agony (2000)
The Dark Age (2002)
La Era Oscura (2003)
The XIII Skull (2004)
The Ring Of The Ancients (2006)
Forever Fight (2009)








Band Links:
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama